Paella cu carne de pui
Paella cu carne de pui, este o mancare pe baza de orez de origine spaniola. Aceasta se poate prepara din orice fel de ingrediente combinate cu orez. Condimentul care face paella si mai aromata este - sofranul. Paella cu carne de pui se orneaza cu felii de lamaie si raci.
Ingrediente
- ceapa alba1 bucata
- usturoi uscat1 catel
- ulei de masline1 lingura
- orez320 g
- sofran1 pachet
Preparare
Se caleste ceapa in ulei, apoi se adauga orezul;
Se sareaza, se adauga usturoiul tocat si ardeiul iute. Se mai prajeste totul pe foc mic 10-15 min;
Se pun bucatile de pui peste orez. Se adauga fasolea verde inghetata. Se lasa sa fiarba 4-5 min. Se taie ardeiul feliute si se amesteca si el;
Se adauga scoicile si fructele de mare. Se lasa sa se incalzeasca scoicile si fructele de mare.
Tips
Cititi si aceste retete de pui: Piept de pui cu ciuperci Drob de pui
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"frumosul se simte dupa regulile interioare ale fiecaruia spunea cineva acum mult timp."