Paella cu carne de pui

Paella cu carne de pui

Paella cu carne de pui, este o mancare pe baza de orez de origine spaniola. Aceasta se poate prepara din orice fel de ingrediente combinate cu orez. Condimentul care face paella si mai aromata este - sofranul. Paella cu carne de pui se orneaza cu felii de lamaie si raci.

Specificspaniol
Timp preparare
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • usturoi uscat1 catel
  • ulei de masline1 lingura
  • orez320 g
  • sofran1 pachet
Preparare

Se caleste ceapa in ulei, apoi se adauga orezul;

Se sareaza, se adauga usturoiul tocat si ardeiul iute. Se mai prajeste totul pe foc mic 10-15 min;

Se pun bucatile de pui peste orez. Se adauga fasolea verde inghetata. Se lasa sa fiarba 4-5 min. Se taie ardeiul feliute si se amesteca si el;

Se adauga scoicile si fructele de mare. Se lasa sa se incalzeasca scoicile si fructele de mare.

Tips

Cititi si aceste retete de pui: Piept de pui cu ciuperci Drob de pui

Recomandari