Salata de sfecla

Salata de sfecla, pe linga gustul deosebit de placut, are avantajul ca este usor digerabila, fiind bogata in vitaminele A, B, C si PP, potasiu, fier, calciu, proteine, hidrati de carbon, zaharuri si glutamina.
Ingrediente
- hrean1 radacina
- otet1 lingura
Preparare
Sfecla pentru salata se poate pregati fie coapta la cuptor, fie fiarta. Pentru fiert, sfecla se spala si se pune la foc cu apa rece, cat sa o cuprinda bine. In ambele cazuri sfecla este gata cand furculita intra usor in ea.
Dupa ce se raceste, se curata de coaja si se taie in felii. Se sareaza si adauga otetul.
Tips
Se poate pastra astfel in borcane bine acoperite, la rece, cateva saptamani. Inainte de a se servi, dupa gust, se poate adauga ulei si hrean ras.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Surse de finantare pentru investitii
- person
"detalii la www.fondurile-structurale.com"