Salata de sfecla

Salata de sfecla

Salata de sfecla, pe linga gustul deosebit de placut, are avantajul ca este usor digerabila, fiind bogata in vitaminele A, B, C si PP, potasiu, fier, calciu, proteine, hidrati de carbon, zaharuri si glutamina.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • hrean1 radacina
  • otet1 lingura
Preparare

Sfecla pentru salata se poate pregati fie coapta la cuptor, fie fiarta. Pentru fiert, sfecla se spala si se pune la foc cu apa rece, cat sa o cuprinda bine. In ambele cazuri sfecla este gata cand furculita intra usor in ea.

Dupa ce se raceste, se curata de coaja si se taie in felii. Se sareaza si adauga otetul.

Tips

Se poate pastra astfel in borcane bine acoperite, la rece, cateva saptamani. Inainte de a se servi, dupa gust, se poate adauga ulei si hrean ras.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Gaura neagra inghite banca dupa banca
  • person

    "prost nu e cel ce nu intelege unele lucruri, ci acela care le intelege pe toate pe dos"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right