Salata de primavara cu hatmatuchi

Salata de primavara cu hatmatuchi

Salata de primavara cu hatmatuchi satisface placerea pe care o resimtim in fiecare primavara de a consuma ceva din explozia de prospetime si verdeata a primaverii. Verdeturile aromate si fragede prezente in salata de primavara cu hatmatuchi o fac sa fie nelipsita din meniul nostru zilnic.... Daca

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii180 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba4 fire
  • lamaie1 bucata
  • patrunjel1 legatura
  • ridiche10 bucati
  • marar1 legatura
  • usturoi uscat4 fire
  • ulei de masline2 linguri
  • sare0
  • ardei gras1 bucata
  • leurda1 legatura
  • salata1 bucata
Preparare

Se spala totul bine sub jet de apa;

Se taie rondele ridichile, verdeata marunt, ardeiul julien, ceapa si usturoiul marunt cu frunze cu tot daca sunt fragede;

Se taie salata si leurda fasii;

Se pun toate intr-un bol si se amesteca usor cu zeama de la o lamaie stoarsa;

Salata de primavara este gata, dupa ce se adauga uleiul de masline si sarea;

Salata de primavara este ideala de servit si in timpul postului dar si in timpul Pastelui alaturi de oua fierte sau drob.

Recomandari