Salata de peste cu citrice

Salata de peste cu citrice

Salata de peste cu citrice - ceva mai racoritor de atat nici ca se poate, o salata plina de vitamine ce va va incanta papilele gustative!

Timp prepararerapid
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • patrunjel1 frunza
  • ulei de masline1 lingura
Preparare

Incingeti 2 lingurite de ulei intr-o tigaie de teflon la foc mediu.

Adaugati pestele, asezonati-l cu sare si piper si lasati pe foc 3 - 4 minute sau pana cand se aureste, apoi intoarceti pe cealalta parte, adaugati otet si o ceasca (250 ml) cu apa fierbinte si mai lasati 3 - 4 minute pe foc sau pana se patrunde bine. Cand pestele este gata il transferati pe un platou.

Intr-un bol mare amestecati uleiul ramas, coaja de lamaie si cea de portocala, sucul de la citrice si mustarul, asezonati cu sare si piper adaugati restul ingredientelor taiate si amestecati usor, deasupra asezati somnul.

Recomandari