Salata de dovlecei cu ciuperci si cascaval

Salata de dovlecei cu ciuperci si cascaval

Salata de dovlecei cu ciuperci si cascaval este o combinatie excelenta de legume si arome. Un cocktail de legume plin de vitamine si savoare. Cu aceasta salata de dovlecei cu ciuperci si cascaval veti transforma o zi obisnuita, intr-o zi de sarbatoare.

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • usturoi uscat2 catei
  • ulei de masline1 pahar
  • otet balsamic1 lingura
  • piper0 dupa gust
  • cascaval60 g
  • dovlecel4 bucati
Preparare

Dovleceii se taie in bucati triunghiulare, se prajesc in ulei, se scot dupa ce s-au rumenit bine si se pun pe un servetel;

Ciupercile se taie in jumate sau in patru, apoi se prajesc la fel ca si dovleceii;

Dupa ce s-au prajit si ciupercile si dovleceii, se pun intr-o salatiera, se adauga prazul sau cozile de arpagic, taiate marunt, frunzele de salata taite fasii, sare, piper. Se amesteca bine;

Toate ingredientele pentru sos se amesteca intr-un borcan inchis cu capac, se agita bine pana la omogenizare;

Se toarna peste compozitia din salatiera, se amesteca usor, se presara cascavalul si salata este gata.

Tips

Se poate adauga branza Feta sau branza bulgareasca. Ingredientele pentru sos, se pot alege dupa gust.

Recomandari