Salata de conopida cu ou si piept de pui

Salata de conopida cu ou si piept de pui

O reteta potrivita pentru zilele geroase de iarna, usor de digerat si care se prepara foarte repede. Combina oua fierte cu piept de pui, adauga conopida gustoasa si maioneza si vei obtine acest deliciu gastronomic!

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
dragobete  ziua femeii  onomastica  
Ingrediente
  • ou4 bucati
  • sare1 praf
  • piper1 praf
  • conopida2 capatani
  • salata1 frunza
  • maioneza vegetala1 tub
  • ceapa verde2 fire
  • piept pui2 bucati
Preparare

Conopida se desface in buchetele mici si se pune la fiertin apa cu sare. Pieptul de pui se pune si el la fiert.

Cand ambele sunt fierte conopida se paseaza (ideal e sa o pasezi imediat ce ai luat-o de pe foc) sau se toaca foarte marunt cu cutitul, iar pieptul de pui se toaca cubulete.

Ouale se pun la fiert, iar dupa ce au fiert se lasa la racit, se curata de coaja si se toaca si ele cubulete mici.

Ceapa verde se toaca marunt cu ajutorul unui cutit bine ascutit.

Se amesteca conopida cu pieptul de pui, ouale maruntite, ceapa verde, maioneza light, se pune sare si piper dupa gust si se aseaza pe un platou intins.

Tips

Se serveste pe post de garnitura la friptura alaturi de frunze de salata verde.

Recomandari