Salata de conopida cu ciuperci

Salata de conopida cu ciuperci

Salata de conopida cu ciuperci este delicioasa datorita aromei conopidei imbinata cu ciuperci, usturoi si suc de lamaie. Puteti prepara salata de dimineata si apoi pastrati-o la rece pana serviti.

Specificromanesc
Timp prepararerapid
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ciuperci300 g
  • usturoi uscat6 catei
  • conopida1 bucata
  • verdeata1 legatura
Preparare

Conopida se desface buchetele mici si se pune la fiert 15 minute in apa cu sare care clocoteste. Apoi se scot si se lasa la scurs.

Ciupercile se spala si sa taie feliute pe care le prajiti intr-o tigaie cu putin ulei, dupa ce s-au inmuitat scurgeti apa pe care au lasat-o ciupercile si adaugati conopida. Le lasati pe foc pana se rumeneste un pic conopida. Le lasati sa se raceasca.

Preparati un mujdei din usturoi, suc de lamiae, sare, ulei si 50 ml apa. Pe care il veti turna peste conopida si ciuperci. Deasupra se presara verdeata tocata marunt sau frunzulite.

Recomandari