Salata de ciuperci sotate

Salata de ciuperci sotate

Salata de ciuperci sotate - este o salata foarte consistenta si extrem de simplu de preparat.

Timp prepararerapid
Status
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ciuperci150 g
  • usturoi uscat1 catel
  • ulei de masline2 linguri
  • otet balsamic2 linguri
  • piper0 dupa gust
Preparare

Puneti 1 lingura de ulei de masline intr-o tigaie teflonata, adaugati ciupercile si sotati-le pana se inmoaie si se rumenesc un pic, iar zeama de la ele s-a redus la 2 linguri.

Adaugati restul de ulei de masline, otetul balsamic, sare si piper dupa gust, amestecati si apoi lasati-le sa se raceasca putin.

Intr-un bol mare puneti salata verde tocata sau rupta bucatele si deasupra turnati amestecul de ciuperci sotate. Amestecati si serviti imediat.

Recomandari