Salata bucatarului

Salata bucatarului

Va oferim o reteta excelenta de salata bucatarului, savuroasa si sanatoasa. Salata bucatarului contine ingrediente savuroase si energizante si este foarte hranitoare. Specific acestei retete de salata bucatarului este prezenta salatei mielului, numita si fetica, care adauga acestei salate

Specificitalian
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii180 kcal
Ingrediente
  • anghinare8 bucati
  • ceapa alba1 bucata
  • ciuperci300 g
  • unt1 lingura
  • ulei de masline5 linguri
  • sare0
  • melci1 conserva
  • parmezan2 linguri
  • otet2 linguri
  • piper alb0
Preparare

se curata ciupercile, se spala si se taie felii. se curata ceapa si se taie marunt;

Se incinge untul intr-o tigaie pana s-a topit, se calesc ciupercile cu ceapa cca 5 minute, se scot si se lasa sa se raceasca;

se scurg melcii si anghinarea, anghinarea se taie in 4. Se spala fetica, se curata fara a desparti frunzulitele, apoi se zvanta;

Se spala hasmatuchiul, se toaca marunt, se pastreaza cateva frunzulite pentru ornat;

Se amesteca otetul cu sarea, piperul, uleiul, la sfarsit se adauga hasmatuchiul;

Se aranjeaza pe un platou ciupercile, melcii, anghinarea, de jur imprejur fetica. Se toarna sosul peste salata, se orneaza cu frunzulite de hasmatuchi, se presara deasupra parmezanul si se serveste.

Tips

Salata bucatarului se poate consuma cu crutoane din 2 felii de paine taiate cubulete si rumenite 5 minute in tigaie. Salata bucatarului poate fi servita ca fel de mancare ca atare pentru ca este hranitoare si are multe ingrediente energizante.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

eu
  • person

    "dragostea pune catuse de otel dar ce placut te simti in ele"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right