Piept de pui cu nuci pecan

Piept de pui cu nuci pecan

Piept de pui cu nuci pecan - Daca vreti sa serviti ceva gustos si cu putine calorii, va propunem aceasta reteta pe baza de pui si castraveti, asezonat cu un delicios sos de nuci pecan. Pieptul de pui cu nuci pecan este o salata usoara, care iti va da energie si te va ajuta sa te mentii in forma.

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • zahar1 lingura
  • ceapa rosie1 bucata
Preparare

Carnea prajita se taie in fasii subtiri si se pune intr-un castronel;

Castravetii se spala se taie la capete si apoi se taie ca si chibriturile. Se adauga la carne;

Nucile se rup in bucati destul de mari si se adauga la carne si castraveti;

Ingredientele sosului se amesteca si se toarna peste carne;

Se amesteca bine totul si se da la frigider.

Tips

Se serveste rece. Se poate servi pe o frunza de salata verde si peste, se poate presara patrunjel verde sau frunze de coriandru proaspat.

Recomandari