Snitel de curcan Marsala

Snitel de curcan Marsala

Snitel de curcan Marsala este unul din preparatele celebre preparate de inovatoarea bucatarie italiana. Savoarea unui snitel banal se amesteca in reteta de snitel de curcan Marsala cu ingrediente mediteraneene. Stropit din belsug cu deliciosul Marsalla, acest snitel de curcan Marsala este o placere

Specificitalian
Timp prepararerapid
Statustestat
Calorii300 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • ciuperci100 g
  • ulei de floarea-soarelui2 linguri
  • unt1 lingurita
  • vin alb4 linguri
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • salvie3 g
  • apa4 linguri
  • faina3 linguri
  • piept de curcan8 felii
Preparare

Se amesteca pe o farfurie faina, salvie, sare si piper, se dau bucatile de curcan prin amestec, se scutura de surplusul de faina;

Se curata ceapa si se taie in felii, se curata ciupercile, se spala, se taie in sferturi;

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, la foc potrivit, se pun snitelele in tigaie si se prajesc cate 2-3 minute pe fiecare parte, pana se rumenesv. Se scot, se scurg bine si se pun pe o farfurie la cald;

In aceeasi tigaie se topeste untul, se adauga ciupercile si ceapa si se calesc 5 minute pana se inmoaie. Se adauga vinul Marsala si apa, se da totul intr-un clocot, se pun snitelele in tigaie si se infierbanta;

Se aranjeaza pe un platou, se toarna sosul pe deasupra si se servesc imediat.

Recomandari