Pui Shanghai

Adeptii mancarii chinezesti recomanda neinitiatilor pentru ai incanta, felurile de macare cu pui, cum este cel de pui Shanghai. Este adevarat dupa ce consumi pui Shanghai esti cucerit. Mancarea chinezeasca a castigat multi adepti in ultimul timp, pentru ca se face rapid si foloseste mult puiul,
Ingrediente
- ou3 bucati
- ulei de floarea-soarelui300 ml
- vin alb30 ml
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- amidon100 g
- carne de pui700 g
- ulei de susan0 dupa gust
- faina100 g
- ceapa verde2 legaturi
Preparare
Pulpele dezosate se taie in bucati mici;
Se taie ceapa marunt;
Se amesteca foarte bine bucatile de pui cu ceapa, vinul, sarea, piperul, ouale, amidonul si putin ulei de floarea-soarelui;
Se dau bucatile de pui prin faina si se pun la prajit in ulei;
Compozitia se prajeste in ulei pana cand capata o culoare galben-aurie;
Se scoate si se scurge foarte bine;
Se stropeste cu ulei de susan si se presara cu piper rosu fin macinat;
Ceea ce s-a obtinut este pui Shanghai si se serveste fierbinte cu diverse sosuri.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"