Negresa cu visine si sos de ciocolata

Negresa cu visine si sos de ciocolata

Negresa cu visine este un deliciu! Aceasta prajitura insiropata cu suc de visine si glazurata cu sos de ciocolata va fi apreciata de toata lumea. Este usor de pregatit si savuroasa fie ca este vara sau iarna!

Specificbritanic
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  paste  craciun  revelion  onomastica  
Ingrediente
  • cacao3 lingurite
  • ou4 bucati
  • ulei de floarea-soarelui200 g
  • zahar tos280 g
  • smantana200 g
  • faina de grau9 linguri
  • bicarbonat1 lingurita
  • compot de visine1 borcan
Preparare

Se bat albusurile cu putina sare, se adauga zaharul si se bat in continuare. Se adauga galbenusurile, smantana, cacao, uleiul si bicarbonatul stins si se amesteca pana ce se omogenizeaza. Se adauga faina.

Se pregateste o tava care se unge cu unt. Se toarna compozitia si se da la cuptor la foc potrivit. Cand se scoate din cuptor se toarna peste toata prajitura compotul de visine. (este suficient un borcan de 800 g cu compot de visine)

Deasupra se toarna sosul de ciocolata, caldut.

Click aici pentru vedea reteta pentru Sosul de ciocolata!

Se taie cand e rece.

Tips

Dupa preferinte, poti adauga in blat si nuca prajita sau migdale.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Secretele femeilor
  • person

    "afla cum gandesc femeile si ce anume isi doresc!"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
LUMANARE ARTIFICII SET24 DIVERSE CULORI

4 RON   5 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere