Pui pane cu capere si lamaie

Pui pane cu capere si lamaie

Este un preparat foarte gustos, datorat atat puiului cat si caperelor care ii potenteaza aroma.

Specificfrancez
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
valentine`s day  
Ingrediente
  • lamaie1 bucata
  • unt100 g
  • usturoi uscat2 catei
  • ulei de masline0
  • sare0
  • piper0 dupa gust
  • capere8 linguri
  • boia dulce1 lingurita
  • parmezan100 g
  • faina1 ceasca
  • supa de pui0
  • snitel pui4 bucati
Preparare

Bucatile de snitel se bat bine pana se subtiaza, apoi se sareaza si pipereaza.

Din faina, sare, piper, boia si parmezan se face un amestec prin care se tavalesc bucatile de snitel.

Se pune untul intr-o tigaie larga si se prajesc bucatile de pui pana se rumenesc bine.

Cateii de usturoi se zdrobesc bine si se amesteca cu supa de pui, caperele conservate si sucul de lamaie, apoi se pun la foc pana scade sosul la jumatate si se adauga o lingura de unt topit.

Carnea se aseaza pe farfurii si deasupra se toarna sosul de capere si lamaie.

Tips

Se serveste fierbinte, alaturi de cartofi natur.

Recomandari