Pangasius file cu parmezan si chilli
Combinatia dintre fileurile aromate si crusta de parmezan picanta este fantastica! Reteta se pregateste usor, si este delicioasa la masa de Florii si cu alte ocazii festive. Se serveste imediat, de preferat alaturi de cartofi natur.Pofta buna!
Recomandat pentru Evenimente
cina romanticaIngrediente
- ou2 bucati
- ulei de masline4 lingurite
- piper0 dupa gust
- parmezan200 g
Preparare
- Ouale se bat bine si se amesteca cu faina, praf de chilli, parmezanul ras, sare si piper.
- Fileurile se spala si apoi se tamponeaza usor cu servetele de hartie, se ung cu foarte putin ulei de masline, apoi se tavalesc in amestecul de pane si se rumenesc usor in putin ulei.
- Se scot din tigaie si se indeparteaza surplusul de ulei prin tamponare cu servetele de hartie.
- Se aseaza pe un platou intins fileurile, se pune zeama de lamaie deasupra, felii de lamaie si verdeata.
Tips
Se serveste imediat, de preferat alaturi de cartofi natur.