Dovlecel pane cu sos Pesto

Dovlecel pane cu sos Pesto

Este timpul pentru un pane delicios, din dovlecel asezonat cu sos pesto si aromata branza parmezan.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • unt50 g
  • usturoi uscat2 catei
  • ulei de masline3 linguri
  • busuioc8 frunze
  • sare0 dupa gust
  • piper0 dupa gust
  • pesmet100 g
  • dovlecel3 bucati
  • parmezan200 g
  • pesto4 linguri
Preparare

Intr-un blender se amesteca pentru cateva secunde usturoiul, pesmetul, parmezanul, sare, piper, busuiocul.

Dovleceii se curata de coaja si se taie in lung, formand betisoare subtiri, care se pun intr-un vas in untul topit in prealabil si se lasa 3-4 minute sa se inmoaie, apoi se tavalesc prin amestecul din blender.

Intr-o tigaie foarte bine incinsa se prajesc dovleceii pe toate partile pana devin aurii si apoi se scurg de surplusul de grasime.

Se pun dovlecei in farfurie, apoi deasupra sos pesto.

Tips

Se servesc fierbinti.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

 
 
Pentru o frumusete de regina
  • person

    "mereu in forma!"

Blog Ele.rochevron_right
 
Forum Ele.rochevron_right
 
BLOC NOTES A5 96 FILE DICTANDO COPERTA

25 RON   32 RON

Ofert Ele.rochevron_right
20% reducere