Tarta cu carne

Tarta cu carne contine carne tocata, calita cu ceapa si ciuperci, peste care se toarna un sos alb din oua batute cu smantana. Tarta cu carne este atat de frageda, incat se topeste in gura.
Ingrediente
- ceapa alba1 bucata
- ciuperci250 g
- ou2 bucati
- unt150 g
- piper0 dupa gust
- apa3 linguri
- faina300 g
Preparare
Se prepara aluatul din ingredientele pentru aluat;
Se intinde o foaie mare, care se pune intr-o tava invelita cu hartie de pergament;
Ceapa impreuna cu carnea tocata si ciupercile se calesc in ulei;
Se pune uniform umplutura pe foaia de tarta cu 1-2 cm pana in buza foii;
Ouale se bat separat, se adauga smantana, apoi se unge tarta cu acest amestec;
Se introduce tava la cuptor timp de o jumatate de ora.
Tips
Tarta cu carne se decoreaza in functie de imaginatia fiecaruia. Se serveste calda. Tarta mediteraneana Tarta cu sunca si conopida