Pizza Salami

Pizza Salami

Foarte apreciata de cunoscatori datorita gustului picant, pizza Salami ramane una din varietatile preferate de iubitorii de pizza de pretutindeni.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ulei de masline4 linguri
  • piper0 dupa gust
  • parmezan100 g
Preparare

Din faina, zahar, putina sare, drojdie, ulei si apa calduta se prepara un aluat care se framanta foarte bine si apoi se lasa la crescut 30 de minute.

Ardeiul gras se taie fasiute foarte subtiri, Salami se taie feilite subtiri, ceapa si ciupercile rondele subtiri.

Blatul se intinde rotuns si subtire, pe forma de pizza, apoi se unge cu putin ulei de masline si sosul de rosii, amestecat cu piper.

Se aseaza deasupra ardeiul, maslinele, ciupercile, ceapa si Salami, apoi peste toate se presara parmezan ras.

Se da tava la cuptor 15 minute la foc iute.

Tips

Se poate adauga si ardei iute murat, pentru un gust si mai picant. Pizza romana Pizza margarita Pizza cu pui si sos Pesto

Recomandari