Pizza cu piept de pui si kaizer

Un sortiment gustos de pizza, care va incanta cu siguranta toti invitatii.
Ingrediente
- ou4 bucati
- rosie1 bucata
- piper0 dupa gust
- cascaval4 felii
- kaizer300 g
Preparare
Se prepara un blat, dupa reteta clasica.
Se rade un strat gros de branza amestecata cu cascaval peste blat.
Peste cascaval se aseaza pieptul de pui fiert si taiat cubulete foarte marunte si kaizerul taiat fasiute subtiri. ambele amestecate cu ouale battue.
Se orneaza cu felia de rosie si se condimenteaza bine.
Se da la cuptorul incins 30 de minute si se serveste fierbinte.
Tips
Carnea de pui se poate folosi simpla, nu in combinatie cu kaizerul, pentru o pizza mai usoara.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Let`s take a look
- person
"despre frumusetea care se ascunde in fiecare din noi si despre cum sa fii cu adevarat glamour."