Taitei (Tagliatelle) proaspeti cu Miez de Lapte

Iata o reteta inedita de taitei, delicioasa, usoara, simpla, care nu necesita mult timp pentru preparare. Daca esti lipsita de inspiratie, iti propunem aceasta reteta. In plus, iti ofera un numar suficient de calorii (590/portie) pentru a avea energie.
Ingrediente
- mar1 bucata
- ulei de masline5 linguri
- otet balsamic5 linguri
- oregano0
- sare0
- piper0
- stafide3 linguri
- ceapa rosie2 bucati
- paste tagliatelle500 g
- miez de lapte natur de la delaco250 g
Preparare
Fierbeti pastele urmand instructiunile fabricantului. Scurgeti-le, amsetecati-le cu 2 linguri de ulei de masline, puneti-le deoparte si scoateti apoi branza din ambalaj. Curatati si taiati fin ceapa, feliati marul, si preparati într-o tigaie un sote împreuna cu uleiul de masline si stafidele. Adaugati în tigaie otetul balsamic, mai lasati tigaia pe foc 30 de secunde, apoi luati-o de pe foc si amestecati sosul cu pastele si branza. Se serveste cu oregano presarat deasupra.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"traieste din plin si micile bucurii ale vietii...uneori ele sunt cele mai importante"