Spaghete cu carne

Spaghete cu carne

Spaghetele italienesti invita bucatarii amatori sau profesionisti sa inventeze mereu retete noi sau sa le imbogateasca pe cele consacrate, asa cum sunt si aceste spaghete cu carne. Aceste spaghete cu carne sunt spaghete fierte "al dente" cu un sos de carne. Gurmanzii vor aprecia acest melanj de

Specificitalian
Timp prepararesemipreparat
Statustestat
Calorii500 kcal
Ingrediente
  • ciuperci400 g
  • morcov1 bucata
  • spaghete300 g
  • unt30 g
  • cascaval250 g
  • boia iute1 lingurita
Preparare

Se fierb pastele "al dente" conform retetei Spaghete milaneze;
Intr-o tigaie mai mare se incinge uleiul si se caleste ceapa cu ardeiul gras si ardeiul iute;

Se adauga carnatul afumat decojit si maruntit si apoi carnea tocata;

Se adauga rosiile cu suc cu tot, ciupercile, morcovii si ardeiul copt. Se presara mirodeniile (usturoi, piper, boia iute, busuioc, oregano, sare). Se lasa sa fiarba incet la foc mediu-mic;

Spaghetele se scurg de apa, se spala si se amesteca cu untul. In caserola care merge la cuptor se asaza spaghetele, deasupra continutul tigaii si se acopera totul cu cascavalul ras;

Se lasa la cuptor 20 de minute la foc iute (200 gr) pana cand cascavalul este
complet topit si un pic rumenit.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Livias Poetry
  • person

    "afla cum gandesc femeile si ce anume isi doresc!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right