Paste Pappardelle cu somon si morcov

Paste Pappardelle cu somon si morcov

Pastele Pappardelle pot fi cumparate sau facute in casa. Combina-le cu somon afumat si morcov proaspat si vei obtine un preparat culinar deosebit!

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  valentine`s day  ziua femeii  
Ingrediente
  • lamaie1 bucata
  • morcov2 bucati
  • mustar2 lingurite
  • somon175 g
  • ulei de masline0
  • sare0
  • piper0 dupa gust
  • smantana200 ml
  • paste pappardelle (fundite)300 g
Preparare

Pune pastele Pappardelle la fiert, in apa cu sare si putin ulei de masline.

Spala bine morcovii si pune-i la fiert.

Pune pe foc un vas, adauga smantana, mustar si zeama de lamaie si omogenizeaza apoi opreste focul.

Pune pastele fierte si bine scurse intr-un castron mare, adauga morcovii fierti, somonul tocat, sosul de smantana si mustar si amesteca bine.

Potriveste de sare si piper si serveste-le cat sunt fierbinti.

Tips

Pentru un aspect spectaculos, asezoneaza cu verdeturi traditionale.

Recomandari