Paste Pappardelle cu somon si morcov

Pastele Pappardelle pot fi cumparate sau facute in casa. Combina-le cu somon afumat si morcov proaspat si vei obtine un preparat culinar deosebit!
Ingrediente
- lamaie1 bucata
- morcov2 bucati
- mustar2 lingurite
- somon175 g
- ulei de masline0
- sare0
- piper0 dupa gust
- smantana200 ml
- paste pappardelle (fundite)300 g
Preparare
Pune pastele Pappardelle la fiert, in apa cu sare si putin ulei de masline.
Spala bine morcovii si pune-i la fiert.
Pune pe foc un vas, adauga smantana, mustar si zeama de lamaie si omogenizeaza apoi opreste focul.
Pune pastele fierte si bine scurse intr-un castron mare, adauga morcovii fierti, somonul tocat, sosul de smantana si mustar si amesteca bine.
Potriveste de sare si piper si serveste-le cat sunt fierbinti.
Tips
Pentru un aspect spectaculos, asezoneaza cu verdeturi traditionale.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





Incrustatiile Dentare
- person
"Fii pacientul nostru, pentru ca noi cream zambete pentru toata viata!"