Paste fusili cu sos Pesto

Paste fusili cu sos Pesto

Pastele spiralate merg de minune cu sos Pesto, un pic de parmezan si busuioc proaspat si in 20-25 de minute veti obtine un preparat delicios.

Specificitalian
Timp prepararerapid
Status
Calorii361 kcal
Ingrediente
  • usturoi uscat2 catei
  • ulei de masline3 linguri
  • piper0 dupa gust
  • parmezan3 linguri
Preparare

Incingeti ulei intr-o tigaie medie la foc potrivit, sotati usturoiul pentru 2 minute, apoi adaugati rosiile si lasati pe foc 10 minute, amestecand.

Fierbeti pastele conform instructiunilor (8-10 minute), apoi scurgeti-le.

Peste rosii adaugati sare, piper, sosul Pesto, amestecati bine si turnati compozitia peste paste.

Amestecati sosul cu pastele, apoi puneti deasupra parmezan, frunze de busuioc si serviti imediat.

Recomandari