Paste fusili cu sos Pesto
Pastele spiralate merg de minune cu sos Pesto, un pic de parmezan si busuioc proaspat si in 20-25 de minute veti obtine un preparat delicios.
Ingrediente
- usturoi uscat2 catei
- ulei de masline3 linguri
- piper0 dupa gust
- parmezan3 linguri
Preparare
Incingeti ulei intr-o tigaie medie la foc potrivit, sotati usturoiul pentru 2 minute, apoi adaugati rosiile si lasati pe foc 10 minute, amestecand.
Fierbeti pastele conform instructiunilor (8-10 minute), apoi scurgeti-le.
Peste rosii adaugati sare, piper, sosul Pesto, amestecati bine si turnati compozitia peste paste.
Amestecati sosul cu pastele, apoi puneti deasupra parmezan, frunze de busuioc si serviti imediat.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
rezumat
- person
"nu regreta niciodata ceea ce ai indraznit sa faci ...regreta ce nu ai facut si ai vrut"