Paste fundite cu legume si sos de parmezan
De Valentines Day vrem sa ne rasfatam cum se cuvine persoana iubita, asa ca cea mai mare dovada de iubire o reprezinta un preparat culinar special pentru ea! Pastele in forma de fundite aduc in orice farfurie nu numai gust, ci si un aranjament inedit.
Ingrediente
- broccolli8 buchetele
- rosie4 bucati
- usturoi uscat6 catei
- ulei de masline0
- sare0
- piper0 dupa gust
- ardei gras1 bucata
- unt nesarat60 g
- ceapa rosie2 bucati
- paste pappardelle (fundite)350 g
- sos branza6 linguri
Preparare
Pune pastele fundite la fiert, in apa cu sare si putin ulei de masline.
Spala bine buchetelele de broccoli si pune-le la fiert. Poti folosi si broccoli gata fiert, la borcan.
Toaca marunt ceapa rosie si amestec-o cu ardeiul gras galben taiat cubulete. Toaca marunt usturoiul.
Adauga la amestec usturoiul tocat, rosiile taiate feliute, apoi pune amestecul pe foc, 5-6 minute, in untul topit in prealabil.
Adauga pastele scurse bine de apa, sosul de Branza (parmezan) si mai lasa 2 minute.
Potriveste de sare si piper si serveste-le cat sunt fierbinti.
Tips
Pentru un aspect spectaculos, poti alege paste fundite in culori diferite.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"adauga-ti un pic de personalitate"