Paste fundite cu legume si sos de parmezan

Paste fundite cu legume si sos de parmezan

De Valentines Day vrem sa ne rasfatam cum se cuvine persoana iubita, asa ca cea mai mare dovada de iubire o reprezinta un preparat culinar special pentru ea! Pastele in forma de fundite aduc in orice farfurie nu numai gust, ci si un aranjament inedit.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  valentine`s day  ziua femeii  
Ingrediente
  • broccolli8 buchetele
  • rosie4 bucati
  • usturoi uscat6 catei
  • ulei de masline0
  • sare0
  • piper0 dupa gust
  • ardei gras1 bucata
  • unt nesarat60 g
  • ceapa rosie2 bucati
  • paste pappardelle (fundite)350 g
  • sos branza6 linguri
Preparare

Pune pastele fundite la fiert, in apa cu sare si putin ulei de masline.

Spala bine buchetelele de broccoli si pune-le la fiert. Poti folosi si broccoli gata fiert, la borcan.

Toaca marunt ceapa rosie si amestec-o cu ardeiul gras galben taiat cubulete. Toaca marunt usturoiul.

Adauga la amestec usturoiul tocat, rosiile taiate feliute, apoi pune amestecul pe foc, 5-6 minute, in untul topit in prealabil.

Adauga pastele scurse bine de apa, sosul de Branza (parmezan) si mai lasa 2 minute.

Potriveste de sare si piper si serveste-le cat sunt fierbinti.

Tips

Pentru un aspect spectaculos, poti alege paste fundite in culori diferite.

Recomandari