Paste cu creveti in coniac
Paste cu creveti in coniac este o reteta din bucataria italiana care cu siguranta o veti indragi. Pastele cu creveti in coniac sunt foarte gustoase datorita ingredientelor folosite, in acelasi timp este o mancare inedita si speciala.
Ingrediente
- unt115 g
- ulei de masline60 ml
- busuioc20 g
- coniac60 ml
- parmezan50 g
Preparare
Fierbeti apa cu sare intr-un vas mare, apoi adaugati pastele si tineti la foc 8 - 10 minute, apoi scurgeti.
Incingeti uleiul de masline intr-o tigaie mare la foc mediu, sotati crevetii pana cand devin roz, adaugati ceapa, usturoiul si coniacul.
Dati foc cu grija coniacului cu ajutorul unui chibrit si fierbeti cam 2 minute.
Adaugati rosiile taiate, fiebeti inca 2 minute, apoi turnati vin si unt, asezonati cu busuioc, sare si piper si mai lasati pe foc timp de 3 minute.
Garnisiti cu parmezan si amestecati cu pastele, pana cand compozitia se omogenizeaza.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
- person
"be the one... not anyone"