Paste cu chimen si marar

Iti propunem o reteta exotica de paste cu chimen si marar pe care o poti pregati oricand pentru o cina usoara si deosebit de gustoasa. Daca vrei un gust exotic mai pronunat, poti adauga si alune prajite. Pofta buna!
Ingrediente
- ceapa alba1 bucata
- unt3 linguri
- marar1 legatura
- usturoi uscat1 catel
- ulei de masline2 linguri
- chimen1 lingurita
- branza burduf4 linguri
- fasole boabe1 ceasca
- parmezan2 linguri
- paste conchiglie1 pachet
- muguri de pin1 lingura
- piper cayenne1 lingurita
Preparare
Pastele se fierb conform instructiunilor in apa cu sare si putin ulei, apoi se trec printr-un jet de apa rece si se scurg bine.
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei de masline, alaturi de pasta de ardei cayenne, catelul de usturoi tocat marunt, mugurii de pin si condimente.
Se pune apoi intr-un castron, alaturi de pastele fierte, chimenul seminte, untul topit, fasolea alba fiarta, parmezanul si branza de burduf rasa si marar tocat marunt.
Tips
Se pot adauga si alune prajite, daca vrei un gust mai exotic.