Paste Caprese

Paste Caprese

Gustul Italiei intr-o portie de paste! Paste, rosii cherry, mozzarella, parmezan, busuioc, ulei de masline extravirgin, au dat nastere unei portii cremoase si savuroase de paste caprese. Incredibil de gustoase!

Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  onomastica  
Ingrediente
    Preparare

    Fierbem pastele conform indicatiilor de pe ambalaj apoi le scoatem intr-o sita si le clatim cu apa rece sa nu se lipeasca intre ele. Intr-un vas incalzim uleiul de masline si adaugam rosiile pe care le-am mixat in prealabil transformandu-le in pasta. Dam in 1-2 clocote. Adaugam jumatate din parmezanul ras, 100 gr mozzarella taiata cubulete si smantana.

    Vezi ingredientele si reteta completa pe www.caietulcuretete.com

    Recomandari