Fusili cu pui si legume la cuptor

Fusilli sunt spirale atractive de paste, care se pot gati cu orice sos, se pot pune in salate sau ca fusilli cu pui si legume la cuptor. Legumele suculente care insotesc bucatile de pui rumenite in cuptor, impreuna cu pastele vor face din fusili cu pui si legume la cuptor o cina hranitoare. Mirosul
Ingrediente
- ulei de masline3 linguri
Preparare
Incalziti cuptorul la 220 grade C in prealabil;
Intr-un vas mare de yena se amesteca puiul, dovleceii verzi si cei galbeni, ardeii rosii si cei verzi, sarea, rozmarinul, busuiocul si usturoiul;
Amestecul se coace in cuptor timp de 30 de minute;
In acest timp, se fierb pastele, punandu-se in apa de preferinta putin unt, pentru a preveni lipirea pastelor si eventual un varf de sare;
Dupa ce au fiert, pastele se amesteca cu parmezanul ras, iar apoi cu amestecul scos de la cuptor;
Se lasa sa se raceasca si apoi se servesc;
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"scriu din pasiune nu sufar.ma gasiti si pe http://just-like-that-2010.blogspot.com"