Carbonara cu carnaciori picanti
Gustul inconfundabil al spaghetelor carbonara este acum sporit de aroma carnaciorilor picanti.
Ingrediente
- branza mozzarella150 g
- ou3 bucati
- spaghete400 g
- usturoi uscat0
- ulei de masline0
- busuioc0
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- smantana150 ml
- parmezan150 g
- pancetta400 g
- carnati chorizo4 bucati
Preparare
Pastele se fierb in apa cu sare si putin ulei, "al dente" (fierte de treisferturi) apoi se scurg de apa; se adauga putin ulei de masline pentru a nu se lipi.
Carnaciorii picanti se taie feliute subtiri, care se pun la calit impreuna cu pancetta afumata si usturoiul zdrobit.
Mozzarella, smantana, sare si galbenusurile se amesteca bine, apoi se toarna peste spaghetele fierbinti, adaugandu-se la sfarsit si compozitia de carnaciori si pancetta.
Se asezoneaza cu busuioc, sare, piper si se pune in farfurii intinse.
Se presara deasupra parmezan ras.
Tips
Se servesc fierbinti.