Varza de Brussels in sos de ananas

Varza de Brussels in sos de ananas

Varza de Brussels in sos de ananas este un deliciu exotic, ce garanteaza o cina cu un impact major. Varza de Brussels in sos de ananas este excelenta pentru momentele, in care doriti sa impresionati.

Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ardei gras2 bucati
  • conopida600 g
Preparare

Varza de Brussels si conopida se oparesc separate timp de 30 de secunde, se lasa sa se scurga, se desfac in buchetele;

Ardeii grasi se taie in cubulete si se calesc cu putin ulei;

Cum se prepara sosul de ananas:

Fructele conservate de ananas se trec prin blender, se amesteca cu coaja rasa de lamaie;

Acest amestec se pune, apoi, intr-un vas, se da un clocot, se adauga amidonul, amestecat cu putina apa, si se fierbe pana se ingroasa;

Legumele se amesteca cu sosul obtinut.

Tips

Se orneaza cu ardeiul calit si verdeata tocata.

Recomandari