Tocanita de pui cu spanac

Tocanita de pui cu spanac

Tocanita de pui cu spanac se prepara rapid si este o mancare extrem de sanatoasa pentru toata familia!

Timp prepararemediu
Status
Calorii310 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • patrunjel60 g
  • ulei de masline90 ml
  • apa235 ml
Preparare

Intr-o tigaie de marime medie incingeti 4 linguri de ulei de masline, adaugati patrunjelul si spanacul si sotati pana se inmoaie, apoi dati tigaia la o parte.

Incingeti 2 linguri de ulei de masline intr-o cratita mare, adaugati ceapa si sotati, amestecand pana se inmoaie, apoi puneti bucatile de piept de pui si prajiti pe ambele parti pana se auresc.

Adaugati sare, sofran, amestecul de spanac si patrunjel, apa si pasta de tomate, dati totul intr-un clocot si apoi mai fierbeti 10 minute.

Adaugati cartofii cubulete, apoi acoperiti si lasati pe foc mic cam 1 ora.

Tips

Puteti servi tocanita de pui cu spanac cu orez preparat la abur daca doriti.

Recomandari