Tocanita de peste

Tocanita de peste - iubitorii de peste vor indragi aceasta reteta! Tocanita de peste o puteti prepara pentru a va delecta cu un pranz satios, plin de aroma si savoare.
Ingrediente
- usturoi uscat4 catei
- ulei de masline1 lingura
- sofran1 lingurita
- coriandru1 frunza
Preparare
Incingeti ulei intr-o tigaie de teflon la foc mediu. Adaugati usturoiul si lasati-l pe foc 1 minut, amestecand sa nu se lipeasca; apoi adaugati sofranul si amestecati bine timp de 30 de secunde, apoi micsorati focul si adaugati rosiile si o cana de apa rece. Acoperiti vasul cu un capac si dati intr-un clocot.
Puneti apoi fileurile de peste si lasati acoperit pe foc timp de 5 - 7 minute sau pana cand pestele e patruns.
Puneti tocanita in boluri, ornati cu frunze de coriandru si serviti cu mini baghete.