Tocanita de peste

Tocanita de peste

Tocanita de peste - iubitorii de peste vor indragi aceasta reteta! Tocanita de peste o puteti prepara pentru a va delecta cu un pranz satios, plin de aroma si savoare.

Specificgrecesc
Timp prepararemediu
Status
Calorii248 kcal
Ingrediente
  • usturoi uscat4 catei
  • ulei de masline1 lingura
  • sofran1 lingurita
  • coriandru1 frunza
Preparare

Incingeti ulei intr-o tigaie de teflon la foc mediu. Adaugati usturoiul si lasati-l pe foc 1 minut, amestecand sa nu se lipeasca; apoi adaugati sofranul si amestecati bine timp de 30 de secunde, apoi micsorati focul si adaugati rosiile si o cana de apa rece. Acoperiti vasul cu un capac si dati intr-un clocot.

Puneti apoi fileurile de peste si lasati acoperit pe foc timp de 5 - 7 minute sau pana cand pestele e patruns.

Puneti tocanita in boluri, ornati cu frunze de coriandru si serviti cu mini baghete.

Recomandari