Tocanita de miel

Nu uita sa prepari de Paste o tocanita gustoasa de miel!
Recomandat pentru Evenimente
pasteIngrediente
- zahar0
- rosie4 bucati
- vin alb100 ml
- usturoi uscat6 catei
- ulei de masline0
- sare0
- ardei gras2 bucati
- ardei capia1 bucata
- carne de miel1250 g
- ceapa rosie3 bucati
- piper verde0
Preparare
- Se incinge bine uleiul de masline si se pun la calit cateii de usturoi, taiati feliute subtiri, ardeii grasi tocati mare si ceapa tocata marunt, apoi se presara putin zahar.
- Rosiile se decojesc in apa fiarta, apoi se toaca marunt si se adauga cand primele sunt calite bine, iar dupa 10 minute la foc mic,se adauga si carnea de miel taiata in bucati medii.
- Dupa alte 10 minute se adauga vinul si se lasa 3-4 clocote, apoi ardeii capia dati prin robot si apa cat sa acopere bine preparatul, lasandu-se apoi 1 ora la foc mic.
Tips
Se consuma cel mai bine a doua zi, ca sa aiba timp aromele sa se amestece.