Sufleu de conopida

Ce parere ai de un sufleu de conopida? Suna destul de gustos si apetisant. Incearca acest sufleu de conopida si in mod sigur il vei prepara si cu alta ocazie. Sufleu de conopida se prepara rapid si este o mancare sanatoasa, datorita valorilor nutritionale ale conopidei.
Ingrediente
- ou3 bucati
- unt50 g
- pesmet2 linguri
- cascaval150 g
- conopida1 bucata
Preparare
Conopida se spala bine cu apa rece si se desface buchetele, care se pun intr-un vas cu apa fiarta cu sare si se tin 10 minute. Apoi scoateti buchetele de conopida si lasati-le sa se raceasca.
Intr-un vas bateti bine cele 3 oua cu smantana, adaugati branza telemea rasa si sunca taiata cubulete.
Ungeti un vas rezistent la caldura cu unt, apoi tapetati-l cu pesmet si puneti buchetelele de conopida intr-un strat, presati putin ca sa fie toata conopida la acelasi nivel si turnati peste ele compozitia cu oua, samatana, branza si sunca, apoi presarati deasupra cascavalul ras.
Vasul se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pentru 30-40 de munute, pana vedeti ca s-a rumenit.
Recomandari
Newsletter Ele.ro





- person
"dragostea e ca vantul, nu se vede dar se simte"