Scoici cu vin alb
Scoici cu vin alb sunt o mancare savuroasa si usoara. Puteti manca scoici cu vin alb cat de multe si nu va veti ingrasa. Aceste scoici cu fructe de mare au putine calorii, in schim au o gramada de minerale si vitamine.
Ingrediente
- ceapa alba3 bucati
- morcov2 bucati
- patrunjel1 legatura
- telina1 jumatate
- vin alb500 ml
- sare2 g
- dafin2 foi
- midii1 kg
Preparare
Se spala bine scoicile, se pun la fiert in apa cu putina sare;
Intre timp se spala si se curata morcovii, telina si ceapa, se taie morcovul si telina cubulete mici si ceapa marunt
Se scot scoicile din apa, se adauga morcovii, telina, si se lasa la inabusit cca 5-7 minute;
Se adauga ceapa, vinul, sarea, piperul, foile de dafin si scoicile fierte si se da un clocot. Se servesc fierbinti cu patrunjel tocat fin.
Tips
Se pot servi cu diverse alte sosuri.
Recomandari
Newsletter Ele.ro
Nu vreau sa fiu sanatos !
- person
"http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"