Salau cu ciuperci

Salau cu ciuperci

Salau cu ciuperci - Pestele este disponibil in orice anotimp si usor de preparat. Gustos si hranitor, salaul este gustos oricum, iar daca mai adaugati si cateva ingrediente precum ciupercile si smantana, acesta va iesi minunat. Salau cu ciuperci in sos alb este cu adevarat delicios. Pofta buna!

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ciuperci500 g
  • smantana3 cesti
  • faina1 lingura
Preparare

Curatam salaul si il fierbem pe jumatate in apa clocotota cu zarzavat;

Apoi il jupuim, scoatem oasele si il reconstituim;

Facem un rantas alb din unt si faina si stingem cu zeama de ciuperci si cu o cescuta de smantana;

Lasam sa scada sosul la o parte;

Adaugam ciuperci mici, turnam sosul peste salau si dam la cuptor 20 min;

Scoatem salaul, adaugam restul de smantana si cascavalul ras;

Dam mancarea la cuptor pentru cateva minute.

Tips

Cititi si aceste retete: Peste pane cu usturoi Peste sicilian

Recomandari