Rulouri de carne cu masline

Rulouri de carne cu masline

Preparat traditional spaniol, rulourile cu carne se servesc fierbinti, alaturi de un sos spaniol si garnitura de piure de cartofi.

Specificspaniol
Timp prepararerapid
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba2 bucati
  • unt200 g
  • vin rosu200 ml
  • zarzavat100 g
Preparare

Carnea se portioneaza in 4 felii care se bat bine, ca pentru snitel.

Se curate ceapa si zarzavatul si se pun la calit in unt, alaturi de maslinele fara samburi, sare si piperul alb.

Amestecul se stinge cu vinul rosu si se ia de pe foc cand a scazut.

Se umple fiecare felie de carne cu amestec, se formeaza rulouri care apoi se cos sau se prind cu scobitori speciale.

Rulourile se prajesc in unt incins si se servesc alaturi de sos spaniol, preparat din: 100 gr ulei, 50 gr otet, 50 gr usturoi, sare si piper.

Se servesc fierbinti, cu diverse garnituri.

Tips

Se poate folosi si carne de pui, insa in acest caz se va utiliza vin alb.

Recomandari