Rosii umplute cu vitel si praz

Rosii umplute cu vitel si praz

O reteta racoroasa, acrisoara si potrivita pentru o seara alaturi de cei mai buni prieteni, carora sa le gatiti ceva special.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • ciuperci6 bucati
  • usturoi uscat3 catei
  • ulei de masline6 linguri
  • piper0 dupa gust
  • praz1 fir
  • ardei gras1 bucata
Preparare

Se spala foarte bine rosiile, li se taie un capac rotund si cu ajutorul unei lingurite se scoate cam jumatate din miez, fara a deteriora peretii.

Ceapa alba si prazul se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei de masline, iar in 5 minute se adauga usturoiul, ciupercile, ardeiul si miezul d ela rosii, lasand pe foc pana scade zeama complet.

Se adaga carnea tocata amestecata cu praf de chilli, se amesteca bine si se lasa maxim 3-4 minute pe foc, apoi se toarna umplutura intr-un vas.

Se umplu rosiile cu acest amestec, se pun intr-un vas de sticla termorezistent, se toarna pasta de tomate desupra si se da vasul la cuptor timp de 20 minute.

Tips

Se servesc cu patrunjel proaspat tocat deasupra.

Recomandari