Rosii umplute cu vitel si praz

Rosii umplute cu vitel si praz

O reteta racoroasa, acrisoara si potrivita pentru o seara alaturi de cei mai buni prieteni, carora sa le gatiti ceva special.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • ciuperci6 bucati
  • usturoi uscat3 catei
  • ulei de masline6 linguri
  • piper0 dupa gust
  • praz1 fir
  • ardei gras1 bucata
Preparare

Se spala foarte bine rosiile, li se taie un capac rotund si cu ajutorul unei lingurite se scoate cam jumatate din miez, fara a deteriora peretii.

Ceapa alba si prazul se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei de masline, iar in 5 minute se adauga usturoiul, ciupercile, ardeiul si miezul d ela rosii, lasand pe foc pana scade zeama complet.

Se adaga carnea tocata amestecata cu praf de chilli, se amesteca bine si se lasa maxim 3-4 minute pe foc, apoi se toarna umplutura intr-un vas.

Se umplu rosiile cu acest amestec, se pun intr-un vas de sticla termorezistent, se toarna pasta de tomate desupra si se da vasul la cuptor timp de 20 minute.

Tips

Se servesc cu patrunjel proaspat tocat deasupra.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right