Pulpa de curcan in sos picant

Pulpa de curcan in sos picant

Un preparat delicios, pe care il poti pregati cu orice ocazie, inclusiv la mesele festive de Craciun si Revelion. Pulpa de curcan in sos picant este usor de preparat si delicios condimentata. Pofta buna!

Timp prepararelaborios
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  craciun  revelion  onomastica  
Ingrediente
    Preparare

    Desfacem pulpa de curcan felii si condimentam cu sare si piper pe ambele parti. Prajim carnea in doua trei linguri de ulei pana se rumeneste usor. Adaugam usturoiul pisat (2-3 catei dupa gust) si putin ghimbir tocat marunt. Lasam pana se inmoaie putin usturoiul si ghimbirul si se intrepatrund aromele.

    Vezi ingredientele si reteta completa pe www.caietulcuretete.com

    Recomandari