Pui si ciuperci cu sos de mustar si vin

Pui si ciuperci cu sos de mustar si vin

Pui si ciuperci cu sos de mustar si vin este o mancare apetisanta cum nici n-ati visat. Pui si ciuperci cu sos de mustar si vin este o combinatie senzationala de savori si arome, pe care va provocam s-o incercati chiar in propria bucatarie.

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ciuperci250 g
  • vin alb50 ml
  • usturoi uscat1 catel
  • cimbru1 lingurita
  • cascaval50 g
  • boia dulce2 linguri
Preparare

Pieptul de pui se taie in 2 bucati fiecare. Se preincalzeste cuptorul la 375 C;

Intr-o cratita se pun puiul dat prin usturoiul pisat, ciupercile taiate felii de 5 mm grosime;

Se amesteca intr-o cana vinul cu mustarul si cimbrul. Se toarna peste pui;

Se rade cascavalul peste pui, se adauga parmesanul. Se presara boiaua dulce si piperul;

Se da la cuptor aproximativ 45 de minute, pana se face puiul si se formeaza crusta.

Tips

Cititi si aceasta reteta de pui: Pui pe sticla cu garnitura de legume

Recomandari