Pui si ciuperci cu sos de mustar si vin

Pui si ciuperci cu sos de mustar si vin este o mancare apetisanta cum nici n-ati visat. Pui si ciuperci cu sos de mustar si vin este o combinatie senzationala de savori si arome, pe care va provocam s-o incercati chiar in propria bucatarie.
Ingrediente
- ciuperci250 g
- vin alb50 ml
- usturoi uscat1 catel
- cimbru1 lingurita
- cascaval50 g
- boia dulce2 linguri
Preparare
Pieptul de pui se taie in 2 bucati fiecare. Se preincalzeste cuptorul la 375 C;
Intr-o cratita se pun puiul dat prin usturoiul pisat, ciupercile taiate felii de 5 mm grosime;
Se amesteca intr-o cana vinul cu mustarul si cimbrul. Se toarna peste pui;
Se rade cascavalul peste pui, se adauga parmesanul. Se presara boiaua dulce si piperul;
Se da la cuptor aproximativ 45 de minute, pana se face puiul si se formeaza crusta.
Tips
Cititi si aceasta reteta de pui: Pui pe sticla cu garnitura de legume