Pui cu sos picant

Pui cu sos picant

Vreti sa gatiti carnea de pui altfel decat obisnuit, incercati reteta de pui cu sos picant. Preparand puiul dupa reteta de pui cu sos picant, veti pune in evidenta gustul fraged si dulceata carnii de pui. Iar amestecul de condimente si ingrediente vor face din acest pui cu sos picant, unul din cele

Specificindian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii350 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba3 bucati
  • lamaie1 bucata
  • unt100 g
  • usturoi uscat2 catei
  • sofran1 lingurita
  • coriandru1 lingurita
  • faina2 linguri
Preparare

Bucatile de pui se pun sa se rumeneasca in unt, cand sunt pe jumatate gata, se adauga cepele taiate pestisor si usturoiul pisat;

Dupa ce s-au aurit si cepele, se toarna supa, sarea, piperul, sofranul, coriandrul si se lasa sa fiarba aproximativ 1/2 de ora;

Dupa ce carnea a fiert, bucatelele de pui se scot, iar in sosul ramas se adauga faina, se amesteca incet, pana ce se ingroasa putin;

Se pun din nou bucatile de pui. Se serveste mincarea foarte fierbinte.

Tips

Merge nemaipomenit cu paine dupa retete indiene sau cu orez.

Recomandari