Pui cu smantana si ciuperci

Pui cu smantana si ciuperci este o mancare delicioasa si usoara, dietetica dar foarte hranitoare. Pui cu smantana si ciuperci este o masa excelenta care va place si copiilor si adultilor. Iar daca tineti la silueta puteti prepara acest pui cu smantana si ciuperci, fara faina.
Recomandat pentru Dieta
Regim lactovegetarianIngrediente
- ciuperci500 g
- faina2 linguri
Preparare
Se taie pieptul de pui bucatele mici, care se lasa la "chibzuit" intr-un castronas, fiind presarat deasupra cu sare, piperul alb, boabe de piper negru si usturoi;
Dupa ce se lasa cam jumatate de ora, se fierbe putin in apa cu delikat;
Apoi se prajesc bucatile de pui intr-o lingura de unt cat sa se rumeneasca putin;
La puiul prajit se adauga ciupercile taiate, se adauga zeama in care a fiert puiul si cand incep sa fiarba, se toarna smantana amestecata in prealabil cu 2 linguri de faina si se mai dau 2-3 clocote.
Tips
Atentie la fiert, puiul se face foarte repede, bucatelele de pui devin albe cand sunt gata; Cand serviti puiul, presarati marar verde deasupra.