Piept de pui in stil italian

Piept de pui in stil italian

Piept de pui in stil italian - Vreti o masa copioasa in stil italian sau o cina de neuitat? Incercati aceasta reteta de pui, absolut senzationala. Pieptul de pui in stil italian se poate servi cu un vin alb sau rosu, in functie de preferintele fiecaruia.

Specificitalian
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • rosie3 bucati
  • piper0 dupa gust
Preparare

Se incinge untul intr-o tigaie;

Feliile de piept de pui se condimenteaza cu sare, piper si suc de lamaie si se pun la prajit;

Se intorc pe ambele parti pana sunt aproape gata;

Rosiile se taie felii, se stropesc cu ulei masline si se condimenteaza cu oregano;

Se aseaza cate 2-3 felii peste fileul de pui, apoi se acopera cu feliute de mozarella;

Dupa ce se inmoaie mozzarella, puiul este gata.

Tips

Cititi si aceste retete de pui: Piept de pui cu ciuperci Piept de pui Cordon Bleu

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Creatoarea Nora Balanica
  • person

    "cea mai frumoasa culoare din lume este cea care ti se potriveste - coco chanel"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right