Piept de pui gratinat cu mozzarella si ciuperci

Piept de pui gratinat cu mozzarella si ciuperci

Pieptul de pui gratinat cu mozzarella si ciuperci este cu siguranta un pranz perfect, rapid si savuros, o combinatie potrivita de gusturi si texturi. Se prepara cat ai clipi si este cremos si delicios! Pofta buna!

Timp prepararemediu
Statusconsacrat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  onomastica  
Ingrediente
    Preparare

    Spalam pieptul de pui si il desfacem in doua, apoi il batem usor cu ciocanul de snitele si il condimentam cu sare si piper dupa care il frigem pe grill. Spalam si feliem ciupercile si le prajim usor in cateva linguri de ulei, cu sare si piper.
    Asezam pieptul de pui intr-un vas ceramic termorezistent. Asezam deasupra mozzarella taiata felii si de jur imprejur asezam ciupercile. Stropim cu ulei de masline.

    Vezi ingredientele si reteta completa pe www.caietulcuretete.com

    Recomandari