Supa de legume cu costita

Supa de legume cu costita

Supa de legume cu costita este plina de vitamine si gustoasa.

Specificromanesc
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Ingrediente
  • ceapa alba150 g
  • mazare100 g
  • morcov150 g
  • telina100 g
  • unt100 g
  • piper0 dupa gust
Preparare

Se da prin razatoare varza, telina se taie cubulete sau fasii mici de 1 cm, iar ceapa se taie marunt si se prajesc in untul bine incins impreuna cu feliile de costita afumata. Amestecati mereu ca sa nu se lipeasca sau sa se arda.

Se sting cu o cana de apa si se lasa sa se inabuse timp de 10 minute, dupa care se adauga 1 litru de apa clocotita.

Se aduga mazarea si macaroanele fierte separat.

Dupa cateva colocote adaugati rosiile curatate de pielita si seminte, taiate cubulete.

Dupa ce au fiert rosiile, aduagati usturoiul pisat, piperul si sarea.

O puteti servi calda cu branza rasa deasupra.

Recomandari