Piept de pui cu ciuperci si sos alb

Piept de pui cu ciuperci si sos alb

Piept de pui cu ciuperci si sos alb, este o reteta simpla, gustoasa si hranitoare, pe placul tuturor membrilor familiei. Daca vrei sa-i surprinzi pe cei dragi, nu ezita sa incerci sa prepari carnea de pui in acest mod. Reteta trimisa de Lacramioara Tanase la concursul Maggi.

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  cina romantica  
Ingrediente
  • ceapa alba1 bucata
  • mustar2 lingurite
  • unt1 lingurita
  • ulei de masline0 dupa gust
  • smantana400 g
  • faina de grau1 lingura
  • piept pui4 bucati
Preparare

Se pune la fiert pieptul de pui in apa in care am adaugat putin Magggi de gaina . Se pune la incins uleiul de masline, se adauga ceapa, ciupercile, putina apa pentru a fierbe nu a se praji; se lasa la foc mic sa fiarba.

Apoi se da deoparte pentru a se mai raci si se adauga peste ele smantana, faina, mustarul, Maggi Sectretul.Gustului de gaina, se amesteca bine.

Intr-o tava unsa cu unt sau ulei se pune pieptul de pui apoi se toarna sosul peste el. Se da la cuptor pentru 20 minute

Tips

Dupa ce ati scos tava si s-a mai racit putin presarati deasupra patrunjel verde.

Recomandari