Picata de pui

Picata de pui

Gateste puiul intr-o maniera gustoasa si sanatoasa pentru tine si familia ta.

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statusinedit
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
cina romantica  
Ingrediente
  • rosie2 bucati
  • vin alb1 pahar
  • usturoi uscat2 catei
  • piper0 dupa gust
  • dovlecel1 bucata
  • apa100 ml
Preparare

- Se iau bucatile de piept de pui si se bat in celofan pentru a nu se rupe, apoi se dau prin faina.

- Se pun intr-o tigaie in ulei incins la foc mic bucatile de pui, se pune sare si piper dupa gust, iar dovlecelul si rosiile se pun intr-o tigaie cu cateii de usturoi, putina sare si piper si se lasa pana se inmoaie legumele.

- Peste piept se adauga vinul si zeama de lamaie, patrunjelul verde si putina apa sau supa, apoi se aseaza pe platou sau farfurie impreuna cu sosul format si putin patrunjel verde deasupra.

Tips

Se poate pune si putin praf de chilli, cat sa ii dea aroma.

Recomandari