Peste la cuptor cu rosii cherry si cartofi

Peste la cuptor cu rosii cherry si cartofi

Peste la cuptor cu rosii cherry si cartofi - aceasta este o reteta clasica de peste cu legume la cuptor, insa e delicioasa pentru ca nu se demodeaza niciodata. Pestele savuros, alaturi de rosiile cherry dulci si catofii satiosi, o mancare pur si simplu perfecta!

Specificgrecesc
Timp prepararemediu
Status
Calorii285 kcal
Ingrediente
  • ulei de masline3 linguri
  • cimbru2 frunze
Preparare

Preincalziti cuptorul la 200 de grade Celsius.

Asezati intr-o tava pe o foaie de copt cartofii si rosiile in linie si stropiti cu ulei, sare si piper.

Coaceti cartofii si rosiile cam 15 - 20 de minute, apoi adaugati deasupra fileurile de peste, stropiti cu uleiul ramas si cimbru maruntit, apoi dati la cuptor pentru inca 10 minute sau pana cand pestele e bine patruns.

Tips

Puteti folosi la aceasta reteta de peste la cuptor file de peste alb, cum ar fi salau, stiuca sau cod. Daca bucatile sunt foarte mari, le puteti taia pe jumatate.

Recomandari