Peste cu orez

Pestele este intotdeauna de nerefuzat, iar preparat dupa aceasta reteta indiana de peste cu orez este delicios. slanina si ceapa din reteta de peste cu orez vor da un gust aparte acestui preparat. Intr-adevar veti constata ca acest peste cu orez vi se va topi pur si simplu in gura.
Ingrediente
- ceapa alba3 bucati
- rosie4 bucati
- salau0
- unt40 g
- sare0 dupa gust
- piper0 dupa gust
- sofran2 g
- slanina125 g
- boia dulce0 dupa gust
Preparare
Intr-o cratita cu unt topit se pune slanina taiata in bucatele si cepele tocate marunt;
Indata ce
incep sa capete o culoare aurie, se adauga pestele taiat bucatele potrivite si se are grija sa se intoarca pestele pe ambele parti iar dupa ce s-au prajit putin se scot si se tin la cald
In aceeasi cratita se pun rosiile taiate in cuburi, sarea, piperul, boiaua si sofranul;
Se adauga apa si se lasa sa fiarba, la foc mic aproape 1/2 de ora;
Se pun apoi si bucatile de peste, se lasa totul sa mai dea citeva clocote.
Tips
Se serveste cu orez fiert.