Muschi cu sos alb

Muschi cu sos alb

Muschi cu sos alb - Daca sunteti in cautare de mancaruri pe care nu le-ati incercat pana acuma, va propunem aceasta reteta de muschi cu sos alb. Muschiul cu sos alb este si mai bun daca il asociati cu piure, cartofi natur sau ciuperci.

Specificfrancez
Timp prepararemediu
Statustestat
Calorii0 kcal
Recomandat pentru Evenimente
zile de nastere  craciun  revelion  
Ingrediente
  • unt2 linguri
  • piper10 boabe
  • smantana200 ml
  • carne de porc500 g
Preparare

Muschiul se taie felii de jumatate de cm grosime, care se prajesc in untul topit pana devin aurii;

Se scot pe o farfurie, se scurge untul din tigaie, apoi se pune muschiul inapoi si se sareaza;

Se toarna smantana, boabele de piper si se lasa la foc mic pana se ingroasa.

Recomandari